کدام ایستگاه های مترو، آسانسور دارند؟

کدام ایستگاه های مترو، آسانسور دارند؟

آنچه در این محتوا است

امروزه آسانسور یکی از تجهیزات مهم در ساختمان ها می باشند که دیگر نمی توان ساختمان نوسازی را پیدا کرد که بدون آن ساخته شده باشد. در زمان های گذشته، آسانسور به عنوان یکی از امکانات رفاهی در نظر گرفته می شد و در برخی از ساختمان ها یافت می شد. اما در از مکان ها وجود آسانسور الزامی بوده و یکی از واجبات است . یکی از آن مکان ها ایستگاه های مترو می باشید.

وجود آسانسور در ایستگاه مترو

ایستگاه های مترو به دلیل استفاده شهروندان مختلف از آن، باید یک سری از تجهیزات را داشته باشند. آسانسور مترو یکی از تجهیزات الزامی می باشید که باید در همه ایستگاه های مترو نصب شود. به دلیل استفاده شهروندان معلول و ناتوان از آسانسور، برای استفاده از مترو، حتما باید این وسیله پر کاربرد در مترو وجود داشته باشد تا مسافران بتوانند جا به جا شوند و در استفاده از این وسیله حمل و نقل عمومی اذیت نشوند.

ایستگاه های مجهز به آسانسور

ایستگاه های مجهز به آسانسور

در دستور کار شهرداری تهران و مترو تهران می باشد که همه ایستگاه های مترو، مجهز به الویتور شوند و شهروندان مخصوصا کسانی که دچار معلولیت و مشکلات حرکتی هستند بتوانند به راحتی از مترو استفاده کنند.

اما تا به الان برخی از آن ها به آسانسور مترو مجهز شدند و مابقی ایستگاه ها، یا در حال احداث هستند یا شرابط و جایگاه استفاده از الویتور را ندارند. در ادامه به معرفی ایستگاهی می پردازیم که داخل آن ها آسانسور وجود دارد.

آسانسور در خط 1 مترو

خط 1 متروی تهران را می توان پر ترافیک ترین و جزو شلوغ ترین خط ها در رفت و آمد دانست، به همین دلیل وجود تجهیزاتی مانند آسانسور که بسیار می توانند برای رفت و آمد و استفاده از حمل و نقل عمومی به افراد کمک کنند، عمری واجب و ضروری باشد.

در این خط ایستگاه های متروی قلهک، دکتر شریعتی، میرداماد، شهید بهشتی، شهید مفتح، شهدای هفتم تیر، سعدی، امام خمینی، خیام، شوش، پایانه جنوب، شهید بخارایی، علی آباد، جوانمرد قصاب، شهرری، پالایشگاه، شاهد- باقرشهر، حرم مطهر امام خمینی و ایستگاه کهریزک که ایستگاه های پر رفت و آمدی محسوب می شوند و داشتن الویتور و پله برقی، بسیار می تواند به شما برای جا به جایی کمک کنند.

آسانسور در خط 2 مترو

در این خط که می توان آن را دومین خط پر رفت و آمد و شلوغ دانست، ایستگاه های تهرانپارس، شهید باقری، دانشگاه علم و صنعت، سرسبز، جانبازان، شهید مدنی، امام حسین، شادمان، دانشگاه شریف و ایستگاه مترو طرشت، آسانسور وجود دارد اما با بعضی از آن ها، به تمام سکو ها نمی توان دسترسی داشت و شما با کمک پله برقی می توانید سکوی خود را تغییر دهید.

هر چند برای کسانی که مشکل حرکتی دارند، جا به جایی بین سکو ها می تواند سخت باشد، اما بهتر از آن است که اصلا دسترسی به الویتور نداشته باشند و نتوانند از آن استفاده کنند.

آسانسور در خط 6 مترو

در خط 6 مترو تهران، ایستگاه های امیرکبیر و مترو کیان شهر دارای الویتور بوده و می تواند به شهروندان برای رفت و آمد، کمک کنند.

آسانسور در خط 7 مترو

در این خط مترو، ایستگاه های مدافعان سلامت و ایستگاه بسیج مجهز به می باشند که شما می توانید به کمک آن ها، دسترسی به تمام سکو ها داشته باشید.

در خط های 3 و 4 در حال حاظر، آسانسور برای عبور و مرور شهروندان قرار داده نشده و برای کسانی که معلولیت دارند، می تواند استفاده از این ایستگاه ها کمی سخت باشد.

در خط های مختلف متروی تهران، ایستگاه هایی نیز می باشند که در آن ها از آسانسور استفاده شده است اما به دلایلی خدمات رسانی نمی کنند و شهروندان باید یا از پله برقی و یا پله ها برای رفت و آمد استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

3.7/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *